Bag om ØSB A/S

Ølstrup Special Beton A/S blev stiftet af Søren Bank Sørensen og Karsten Sandal i 2002.

Det hele startede med produktion af sålbænke, og i dag tæller opgaverne også altaner, trapper, søjler, broer, tunneller, trin, trapper og meget mere.

Vi laver stort set alt inden for beton, og vi vil også gerne kigge på jeres opgave - stor som lille.

Ølstrup Special Beton A/S (ØSB) er en virksomhed, som har specialiseret sig i at deltage aktivt i udviklingen og konstruktionen af produkter til byggeindustrien, og så udfører vi også andre specialløsninger - tilpasset den enkelte kundes ønsker.

Endelig er vi i funktion af vores smedeafdeling i stand til at levere konstruktioner i stål, såsom gelændere, og bearbejdning af træ på vores CNC-maskine i formafdelingen.

Vi arbejder målrettet for at sikre et kontinuerligt højt kvalitetsniveau i konstruktionen og produktionen af vores betonelementer.  Vores kvalitetsstyringssystem opdateres løbende i takt med udgivelsen af nye direktiver vedr. kvaliteten af produkterne.

Gennem et nært samarbejde med vores kunder, samt en dynamisk og dygtig medarbejderstab, kan vi sikre en høj grad af fleksibilitet og leveringssikkerhed.

ØSB er med andre ord et firma, hvor udvikling, kvalitet og ikke mindst service sættes højt, og hvor velkvalificerede medarbejdere er klar til at møde fremtidens udfordringer.

Vi har et tæt samarbejde med to andre velkendte og erfarne virksomheder i den danske byggebranche: