Betonfabrikker udvider i kølvandet på boligboom

Industri Beton i Børsen

Vi har fået flot omtale med: "Betonfabrikker udvider i kølvandet på boligboom"; en fire side lang artikel i Børsen Ejendomme, onsdag den 5. december 2018.

Betonfabrikker udvider i kølvandet på boligboom

Der bygges boliger på livet løs, og det har fyret op under de danske producenter af betonelementer, der udvider i stribevis. Det gælder f.eks. Industri Beton, der for nylig har åbnet endnu en fabrik. Og Karsten Sandal, medstifter og partner, tror fortsat på øget efterspørgsel.

Læs hele artiklen her (PDF)

Bygningskonstruktør eller teknisk designer søges

VIL DU MED PÅ HOLDET?
Vi mangler flere hænder på tegnestuerne

Bygningskonstruktør/Teknisk designer
Vi søger tegnere, som skal tegne og projektere fremtidens byggeprojekter i en koncern i rivende udvikling. ØSB, Perstrup Beton Industri, Byggebjerg Beton og Svinninge Beton Industri er alle del af Industri Beton-familien, og med disse stillinger åbnes der op for, at du selv kan være med til at vælge arbejdsstedet/afdelingen. Vi har et bredt samarbejde på tværs af vores afdelinger, og derfor er placeringen af medarbejderne ikke det væsentligste for os.

Byggeprojekterne løses henholdsvis som selvstændige opgaver med direkte kundekontakt og i tværfaglige projektteams i samarbejde med vores projektledere, ingeniører og øvrige tegnere. Du har en teknisk baggrund enten som teknisk designer, bygningskonstruktør eller tilsvarende. Vi arbejder med en bred vifte af projekter, og du kan håndtere store såvel som små opgaver. Du har gerne erfaring med lignende arbejde.

Vi anvender 3D tegneprogrammerne Solid Edge og Tekla. Erfaring i disse eller tilsvarende programmer vil være en fordel, men vi sørger naturligvis for den nødvendige oplæring.

Som person er du pligtopfyldende, detaljeorienteret og selvkørende. Du har en god teknisk og konstruktiv forståelse. Du kan forvandle idéer til praktisk handling, holder uden problemer mange bolde i luften, og du leverer kvalitetsarbejde, samtidig med at du overholder dine deadlines. Du er en team player, og du er god til at kommunikere både internt og eksternt. En håndværksmæssig baggrund er absolut en fordel, men ikke et krav. Du skriver og taler flydende dansk og også gerne engelsk.

Vi tilbyder
et job med stor afveksling og mangeartede opgaver inden for moderne betonproduktion. Gode muligheder for både personlig og faglig udvikling i et tværfagligt og til tider hektisk miljø samt gode lønforhold, der modsvarer dine kvalifikationer.

Ansøgning
Synes du, jobbet lyder interessant, så send din ansøgning og dit CV til job@specialbeton.dk senest den 14. december 2018. Husk at angive, hvilken afdeling du søger job hos. Samtaler afholdes løbende. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte tegnestueleder Helle Bækgaard på tlf. 96 59 47 17 eller mail hbk@industribeton.dk.

ØSB, Perstrup Beton Industri, Byggebjerg Beton og Svinninge Beton Industri er betonelementfabrikker, som sammen med Abeo udgør virksomhederne i Industri Beton Holding A/S. Vi beskæftiger pt. i alt ca. 300 medarbejdere.
Virksomhederne i Industri Beton Holding A/S leverer alle slags betonelementtyper til renovering, ombygning eller til helt nye projekter til byggeriet. Vi tilbyder totalleverancer af komplette råhuse - inkl. projektering og montage. Desuden producerer vi elementer til infrastruktur, tanke og landbrug.

Projektleder søges

Projekleder søges

ØSB A/S søger en projektleder med erfaring inden for planlægning og gennemførelse af byggeprojekter.  Kendskab til betonelementer vil være en fordel, men er ikke et krav. Du får naturligvis en grundig oplæring i produkterne.

Arbejdsopgaverne består hovedsageligt i projektledelse af større byggeprojekter med fokus på overholdelse af sagsbudgetter samt sikring af samarbejde på tværs af organisationen, så projekterne leveres inden for de aftalte tidsfrister. Det er meget vigtigt, at du er struktureret i din tilgang til opgaven. Du har styr på papirarbejdet, og du er særdeles kunde- og serviceminded, da du vil få tæt kontakt til vores kunder både bag skrivebordene og på byggepladserne.

 

Arbejdsopgaver

 • • Projektledelse

 • • Overholdelse af sagsbudgetter

 • • Sikring af samarbejde om projekterne på tværs af organisationen

 • • Levering af rette kvalitet til rette tid

 • • Tæt kontakt til kunden vedr. projektet
   

Kvalifikationer

 • • Du er struktureret og god til at planlægge

 • • Du er selvstændig og effektiv

 • • Du har gode IT-kompetencer og gerne erfaring med Navision og Rob-Ex

 • • Du har overblik og bevarer det også i pressede situationer

 • • Du er udadvendt, fleksibel og har fokus på det gode samarbejde både internt og eksternt

 • • Du er præcis og sætter en ære i at overholde dine deadlines

 • • Du er initiativrig og finder det naturligt at bidrage med idéer til udvikling af processerne

Vi arbejder i et uformelt miljø og vægter godt humør, positiv indstilling, stabilitet, loyalitet og engagement højt. Du har gode kommunikative evner og kan kommunikere på alle niveauer både internt og eksternt.
 

Vi tilbyder
et job med stor afveksling og mangeartede opgaver inden for moderne betonproduktion. Gode muligheder for både personlig og faglig udvikling i et uhøjtideligt, tværfagligt og til tider hektisk miljø samt gode lønforhold, der modsvarer dine kvalifikationer.

Ønskes yderligere information om jobbet, kontakt da direktør Søren Bank Sørensen på mail sbs@industribeton.dk eller tlf. 20 11 54 14Send din ansøgning mærket ”Projektleder” vedlagt relevante bilag til job@specialbeton.dk. Tiltrædelse snarest muligt. Samtaler afholdes løbende.

 

Salgschef til Øst

Svinninge Beton Industri søger en salgschef til Sjælland, som har et godt netværk og er skarp på tilbud og kontrakter. Med en helt ny fabrik i ryggen skal du være med til at styrke, udbygge og vedligeholde gode relationer til professionelle kunder – både eksisterende og nye.

Udnyttelse af konkurrenceevne og sikring af fremtiden
Hovedparten af de betonelementer, som bruges til byggerier på Sjælland, fragtes i dag fra fabrikker uden for øen. Til august er den nye fabrik klar, og det giver en unik konkurrencefordel grundet transportbesparelser og den nyeste produktionsteknologi. Virksomheden vil også investere i de rigtige medarbejdere, og derfor søger vi en salgschef til øst med reference direkte til salgsdirektøren, der er en del af ejerkredsen i moderselskabet Industri Beton Holding A/S (IBH).

Dine opgaver bliver dels at udvide og benytte dit netværk til at sikre, at virksomheden bliver forespurgt på tilbud til nye byggeopgaver på Sjælland. Når forespørgslen kommer, og du vurderer, at opgaven og risikoen er i orden, så udarbejder du kalkulation og tilbud og forhandler kontrakten hjem. Du har selvfølgelig stærke kalkulationsfolk samt dygtige teknikere til at hjælpe dig.

Et godt netværk, styr på kontraktforhandlinger og viden om betonelementer
Du sidder formentlig i en tilsvarende rolle i dag, hvor du har ansvar for relationen til kunderne samt tilbud og kontraktindgåelse. Du kan også være tilbuds- eller kalkulationsansvarlig hos en entreprenør, eller måske er du projektleder eller projektchef med indkøbsansvar. Du har haft succes hidtil, hvilket har gjort dig respekteret i branchen. Du er god til at skabe og fastholde relationer, og du bruger dit netværk aktivt. Du har føling med kundens og markedets situation, og du kan agere med sund fornuft. På den måde kan du forhandle gode kontrakter på plads på en facon, som giver kunderne lyst til at komme tilbage.

Den fjerde største elementproducent i Danmark – hele produktprogrammet
Du bliver en afgørende figur i forhold til at sikre fuld udnyttelse af virksomhedens konkurrencefordele. Du refererer til den ene af ejerne og får en stor berøringsflade som virksomhedens repræsentant udadtil på Sjælland. Derudover får du frihed til selv at forvalte arbejdstider og daglige opgaver. IBH har stort fokus på vækst, og med den nye fabrik i Svinninge vil koncernen få en enorm konkurrencefordel på det sjællandske marked. IBH har desuden hele produktprogrammet til komplette byggerier i Danmark, hvilket kun matches af én konkurrent.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Send venligst din korte ansøgning med CV via Compass’ hjemmeside compasshrg.com. Vi læser ansøgninger løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre er dine muligheder. Har du spørgsmål inden da, så kontakt meget gerne Senior Consultant Carsten Lund på 4025 39 25. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Svinninge Beton Industri er en betonelementfabrik, der sammen med ØSB, Perstrup Beton Industri, Byggebjerg Beton og Abeo udgør virksomhederne i Industri Beton Holding A/S. (IBH). IBH ejes af IBF samt de to direktører i IBH. Koncernen producerer stort set alle typer betonelementer og ejer tillige et verdenspatent på SL-dæk, der har en unik konstruktion. Koncernen har netop bygget en helt ny fabrik i Svinninge på Sjælland og dækker nu hele landet med lokal tilstedeværelse. Koncernen er den fjerde største elementproducent i Danmark og beskæftiger ca. 300 medarbejdere. Kunderne er primært store entreprenørvirksomheder, og koncernen er den eneste komplette leverandør, som producerer både højstyrke- og fiberbeton.

Sælger/kalkulatør

Vi mangler en sælger/kalkulatør

Vi søger en sælger/kalkulatør til tilbudsberegning og salg af betonelementer til byggeri m.v. Kendskab til tilbudsgivning på betonelementer vil være en fordel, men er ikke et krav. Du får naturligvis en grundig oplæring i produkterne.

Din primære opgave vil være salg af byggeprojekter, herunder udarbejdelse og kalkulation af tilbud samt opfølgning på disse og udarbejdelse af de endelige salgskontrakter. Du skal selvstændigt planlægge og udføre salgsarbejdet og har tæt kontakt til kunderne, som er entreprenører, bygge- og anlægsvirksomheder, rådgivere m.v. i hele Danmark. Det forventes, at du naturligt plejer og vejleder de eksisterende kunder, og at du med din personlighed og gennemslagskraft er i stand til at komme i betragtning ved tilbudsgivningen til byggeprojekter.

Du har formentlig en teoretisk og praktisk baggrund fra byggebranchen f.eks. som ingeniør eller bygningskonstruktør, og du kender til en travl hverdag, hvor din egen indsats og personlige egenskaber er afgørende for din succes.
 

Arbejdsopgaver

• Salg af byggeprojekter

• Udarbejdelse og kalkulation af tilbud samt opfølgning på samme

• Udarbejdelse af salgskontrakter og aftalesedler

• Selvstændig planlægning og udførelse af salgsarbejdet.
 

Kvalifikationer

• Du er struktureret og god til at planlægge

• Du er selvstændig og effektiv

• Du har gode IT-kompetencer

• Du har overblik og bevarer det også i pressede situationer

• Du er udadvendt, fleksibel og har fokus på det gode samarbejde både internt og eksternt

• Du er præcis og sætter en ære i at overholde dine deadlines

• Du er initiativrig og finder det naturligt at bidrage med idéer til udvikling af processerne.

 

Vi arbejder i et uformelt miljø og vægter godt humør, positiv indstilling, stabilitet, loyalitet og engagement højt. Du har gode kommunikative evner og kan kommunikere på alle niveauer både internt og eksternt.
 

Vi tilbyder

et job med stor afveksling og mangeartede opgaver inden for moderne betonproduktion. Gode muligheder for både personlig og faglig udvikling i et uhøjtideligt, tværfagligt og til tider hektisk miljø samt gode lønforhold, der modsvarer dine kvalifikationer.

 

Ønskes yderligere information om jobbet, kontakt da direktør Søren Bank Sørensen på mail sbs@industribeton.dk eller tlf. 20 11 54 14. Send din ansøgning mærket ”Sælger/kalkulatør” vedlagt relevante bilag til job@specialbeton.dk. Tiltrædelse snarest muligt. Samtaler afholdes løbende.

 

Vi åbner ny betonelementfabrik

Svinninge Beton Industri A/S er navnet på en ny betonelementfabrik i byen af samme navn beliggende i Holbæk Kommune. 

Industri Beton Holding A/S, som er hjemmehørende i Vestjylland, har købt eksisterende bygninger og arealer velegnet til betonelementproduktion. Planen er, at efter sommerferien påbegyndes montage af produktionsudstyr på fabrikken. Dette arbejde forventes at være afsluttet omkring nytår, så fabrikken efter planen kan producere de første betonelementer i efteråret 2018.

”Vi har i forvejen 3 betonelementfabrikker i Jylland og er begunstiget af gode tider i byggebranchen. Specielt i og omkring de store byer udføres meget nybyggeri, og vi har indtil nu produceret alle vores elementer vest for Storebælt,” siger adm. direktør Karsten Sandal. ”Egentlig er det på grund af kundeforespørgsler, at vi nu etablerer os i Svinninge. Vi starter lidt forsigtigt, men kan øge produktionskapaciteten meget hurtigt, i takt med at efterspørgslen fra kunder og samarbejdspartnere stiger.”

”Vi har været heldige at komme i betragtning som leverandør til mange store byggerier i hovedstadsområdet, og en meget stor del af vores salg er gået hertil. Vi har derfor følt det nødvendigt at komme tættere på vores kunder, og det behov bliver nu dækket med den nye fabrik i Svinninge. Fabrikken, som får et helt nyt og moderne produktionsudstyr, bliver ligeledes udstyret med det mest moderne og professionelle IT-udstyr og software. Med det nuværende aktivitetsniveau i byggebranchen forventes 40-50 ansatte beskæftiget i løbet af 2018 og yderligere 10-20 ansatte i 2019. Hertil kommer arbejdspladser i forbindelse med byggeriet samt hele logistikdelen omkring produktionen.

”Vi er glade for, at vi har fået en meget seriøs og effektiv behandling af Holbæk Kommune. Det er ikke helt ligetil at bygge en ny elementfabrik, og vi kan kun takke borgmester Søren Kjærsgaard for at tage godt imod os og sørge for en smidig sagsbehandling. Nu håber vi, at vi kan gengælde ved at skabe nye spændende arbejdspladser i Svinninge, hvor vi får brug for et hold kompetente medarbejdere bestående af projektledere, tegnestuemedarbejdere, montører og selvfølgelig professionelle produktionsfolk,” siger Karsten Sandal.

 

Industri Beton Holding består af betonelementproducenterne Perstrup Beton Industri, ØSB og Byggebjerg Beton samt Abeo, der har udviklet SL-dækket. Gruppen er leveringsdygtig i alle betonelementtyper og kan tilbyde totalleverancer af komplette råhuse. Yderligere produceres der elementer til tanke, infrastruktur og landbrug. Industri Beton Holding er hjemmehørende i Ølstrup i Vestjylland og indgår som et datterselskab i IBF, som er en af Danmarks største producenter af betonprodukter.

 

Beton og natur i skøn forening

ØSB Beton til Naturbydelen
ØSB Beton til Naturbydelen

Den 1,5 km lange grussti omkring søen bliver nu bundet sammen med en ca. 100 meter lang betonsti. Midt på betonstien, tættest på Naturbydelen, etableres en lang siddetrappe, hvor man kan nyde udsigten over søen og komme helt ned til vandet.

Efter planen kan hele attraktionen være klar til brug i slutningen af maj 2017.

Bygherren er Naturbydelen Ringkøbing K, Stauning Maskinstation er hovedentreprenør på anlægsarbejdet, vi - ØSB leverer betoneelementerne, mens NBC Marine leverer flydende trædæk og en trækfærge.

Kreditering: SLA/Ringkøbing Air foto

Læs mere her

 

Stor leverance til Kalvebod Fælled skole

Vi er snart i mål med produktionen af beton-elementer til byggeprojektet Kalvebod Fælled skole, der skal stå opført og klar i 2018. Projektet er solgt til MT Højgaard, som har hovedentreprisen på byggeriet.

Skolen bliver en fem etager høj cirkulær bygning med synligt råhus i beton og udvendig aluminiumsfacadeDet samlede bygningsanlæg er ca. 11.560 m² i bruttoetageareal, plus en tagterrasse på ca. 972 m². 
 

Vores leverance til projektet i tal:

 • • 5.000 tons elementer i alt

 • • 558 stk. dæk-elementer (6.550 )

 • • 334 stk. ringbjælker, dim. 400 x 650 mm

 • • 38 stk. tagbjælker, dim 400 x 1400 mm

 • • 20 stk. forspændte bjælker

 • • 30 stk. galgebjælker

 

Kalvebod Fælled skolens profil er idræt og bevægelse. I midten af bygningen er skolens hjerte og store samlingsrum - idrætshallen. I finder skolen i Ørestad Syd på en grund med direkte kontakt til Fælleden og til Byfælleden. 

Visualisering: Lundgaard & Tranberg

ØSB i Fast Arbejde

 

Fredag den 23. oktober 2015 var ØSB 'hovedperson' i TV/MidtVest's program Fast Arbejde, se udsendelsen på NetTV ved at klikke på billedet herover.

Sider