Smed søges

Vi søger en smed til vores smedeværksted, hvor vi pt. beskæftiger 5 medarbejdere i helt nye produktionsfaciliteter. 

Vi bygger forme i stål til vores betonvareproduktion samt fremstiller indstøbningsdele i stål ud fra færdige element-/produktions-tegninger. Derudover producerer vi mange specialemner, og vi vedligeholder selv vores produktionsanlæg/-udstyr. Du kan derfor komme til at arbejde med opgaver med hydraulik, luft, VVS mm., og de mangeartede opgaver er med til at gøre arbejdet særdeles afvekslende og udfordrende.

 

Du er udlært smed og har generelt rigtig god teknisk snilde. Vi råder pt. over følgende maskiner:

 • Kantbukker

 • Pladesaks

 • Manuel drejebænk

 • CNC fræser vertikal med Heidenhain styring

 • CNC automatsav

 • Andet udstyr til smedearbejde

 

Vi arbejder i et uformelt miljø og vægter fleksibilitet, godt humør, positiv indstilling, stabilitet, loyalitet og engagement højt. Som person er du pligtopfyldende og detaljeorienteret, og du er selvmotiverende og kan arbejde selvstændigt. Du har en god teknisk og konstruktiv forståelse. Du kan forvandle idéer til praktisk handling, holder uden problemer mange bolde i luften, og du leverer kvalitetsarbejde, samtidig med at du overholder dine deadlines. Du er en team player, og du er god til at kommunikere på alle niveauer i virksomheden - på flydende dansk og meget gerne også på engelsk. 

 

Vi tilbyder

gode ansættelsesforhold med stor afveksling og mangeartede smedeopgaver inden for moderne betonproduktion. Gode muligheder for både personlig og faglig udvikling i et uhøjtideligt, tværfagligt og til tider hektisk miljø samt gode lønforhold, der modsvarer dine kvalifikationer. 

 

Ansøgning

Synes du, jobbet lyder interessant, så send din ansøgning mærket ”Smed” vedlagt relevante bilag til job@specialbeton.dk senest den 26. marts 2018. Samtaler afholdes løbende. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte leder af smedeafdelingen Lars Jul Hansen på tlf. 96 59 47 10.

Klejnsmedelærling søges

Vi søger en klejnsmedelærling til vores smedeværksted, hvor vi pt. beskæftiger 5 medarbejdere i helt nye produktionsfaciliteter. 

Vi bygger forme i stål til vores betonvareproduktion samt fremstiller indstøbningsdele i stål ud fra færdige element-/produktionstegninger. Derudover producerer vi mange specialemner, og vi vedligeholder selv vores produktionsanlæg/-udstyr, hvorfor du kan komme til at arbejde med opgaver med hydraulik, luft, VVS mm. De mangeartede opgaver er med til at gøre arbejdet særdeles afvekslende, udfordrende og lærerigt.

 

Vi forventer, at du generelt har teknisk snilde, og du vil i din læretid komme til at arbejde med følgende maskiner, som vi pt. har til rådighed:

 • Kantbukker

 • Pladesaks

 • Manuel drejebænk

 • CNC fræser vertikal med Heidenhain styring

 • CNC automatsav

 • Andet udstyr til smedearbejde

​Som person er du pligtopfyldende og detaljeorienteret, og du er selvmotiverende og kan arbejde selvstændigt. Du har en god teknisk og konstruktiv forståelse. Du kan forvandle idéer til praktisk handling, holder uden problemer mange bolde i luften, og du leverer kvalitetsarbejde, samtidig med at du overholder dine deadlines. Du er en team player, og du er god til at kommunikere på alle niveauer i virksomheden - på flydende dansk og meget gerne også på engelsk. 
 

Vi tilbyder

et job med stor afveksling og mangeartede opgaver inden for moderne betonproduktion. Gode muligheder for både personlig og faglig udvikling i et tværfagligt og til tider hektisk miljø. For den rette vil der være mulighed for fastansættelse efter endt uddannelse.

Ansøgning

Synes du, jobbet lyder interessant, så send din ansøgning mærket ”Smedelærling” vedlagt relevante bilag til job@specialbeton.dk senest den 26. marts 2018. Samtaler afholdes løbende. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte leder af smedeafdelingen Lars Jul Hansen på tlf. 96 59 47 10.

Formbygger søges

Vi søger en faglært/tillært tømrer eller snedker til vores formbygafdeling, hvor vi pt. beskæftiger 8 medarbejdere.

Vi bygger forme i træ til vores betonvareproduktion af trapper, reposer m.v. ud fra færdige element-/produktionstegninger. Vi producerer desuden mange specialemner, hvilket gør arbejdet særdeles afvekslende og lærerigt.

Du har god tegningsforståelse og kendskab til træbearbejdningsmaskiner. Som person er du pligtopfyldende og detaljeorienteret, og du er selvmotiverende og kan arbejde selvstændigt. Du kan forvandle idéer til praktisk handling, holder uden problemer mange bolde i luften, og du leverer kvalitetsarbejde, samtidig med at du overholder dine deadlines. Du er en team player, og du er god til at kommunikere på alle niveauer i virksomheden - på dansk og meget gerne også på engelsk. 

 

Vi tilbyder

et job med stor afveksling og mangeartede opgaver inden for moderne betonproduktion. Gode muligheder for både personlig og faglig udvikling i et tværfagligt og til tider hektisk miljø samt gode lønforhold, der modsvarer dine kvalifikationer.

 

Ansøgning

Synes du, jobbet lyder interessant, så send din ansøgning og dit CV til job@specialbeton.dk senest den 12. februar 2018. Samtaler afholdes løbende. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte leder af formbygafdelingen Lars Jul Hansen på tlf. 96 59 47 10 eller mail ljh@industribeton.dk.

Sælger/kalkulatør

Vi mangler en sælger/kalkulatør

Vi søger en sælger/kalkulatør til tilbudsberegning og salg af betonelementer til byggeri m.v. Kendskab til tilbudsgivning på betonelementer vil være en fordel, men er ikke et krav. Du får naturligvis en grundig oplæring i produkterne.

Din primære opgave vil være salg af byggeprojekter, herunder udarbejdelse og kalkulation af tilbud samt opfølgning på disse og udarbejdelse af de endelige salgskontrakter. Du skal selvstændigt planlægge og udføre salgsarbejdet og har tæt kontakt til kunderne, som er entreprenører, bygge- og anlægsvirksomheder, rådgivere m.v. i hele Danmark. Det forventes, at du naturligt plejer og vejleder de eksisterende kunder, og at du med din personlighed og gennemslagskraft er i stand til at komme i betragtning ved tilbudsgivningen til byggeprojekter.

Du har formentlig en teoretisk og praktisk baggrund fra byggebranchen f.eks. som ingeniør eller bygningskonstruktør, og du kender til en travl hverdag, hvor din egen indsats og personlige egenskaber er afgørende for din succes.
 

Arbejdsopgaver

• Salg af byggeprojekter

• Udarbejdelse og kalkulation af tilbud samt opfølgning på samme

• Udarbejdelse af salgskontrakter og aftalesedler

• Selvstændig planlægning og udførelse af salgsarbejdet.
 

Kvalifikationer

• Du er struktureret og god til at planlægge

• Du er selvstændig og effektiv

• Du har gode IT-kompetencer

• Du har overblik og bevarer det også i pressede situationer

• Du er udadvendt, fleksibel og har fokus på det gode samarbejde både internt og eksternt

• Du er præcis og sætter en ære i at overholde dine deadlines

• Du er initiativrig og finder det naturligt at bidrage med idéer til udvikling af processerne.

 

Vi arbejder i et uformelt miljø og vægter godt humør, positiv indstilling, stabilitet, loyalitet og engagement højt. Du har gode kommunikative evner og kan kommunikere på alle niveauer både internt og eksternt.
 

Vi tilbyder

et job med stor afveksling og mangeartede opgaver inden for moderne betonproduktion. Gode muligheder for både personlig og faglig udvikling i et uhøjtideligt, tværfagligt og til tider hektisk miljø samt gode lønforhold, der modsvarer dine kvalifikationer.

 

Ønskes yderligere information om jobbet, kontakt da direktør Søren Bank Sørensen på mail sbs@specialbeton.dk eller tlf. 20 11 54 14. Send din ansøgning mærket ”Sælger/kalkulatør” vedlagt relevante bilag til job@specialbeton.dk. Tiltrædelse snarest muligt. Samtaler afholdes løbende.

 

Vi åbner ny betonelementfabrik

Svinninge Beton Industri A/S er navnet på en ny betonelementfabrik i byen af samme navn beliggende i Holbæk Kommune. 

Industri Beton Holding A/S, som er hjemmehørende i Vestjylland, har købt eksisterende bygninger og arealer velegnet til betonelementproduktion. Planen er, at efter sommerferien påbegyndes montage af produktionsudstyr på fabrikken. Dette arbejde forventes at være afsluttet omkring nytår, så fabrikken efter planen kan producere de første betonelementer i 1. kvartal 2018.

”Vi har i forvejen 3 betonelementfabrikker i Jylland og er begunstiget af gode tider i byggebranchen. Specielt i og omkring de store byer udføres meget nybyggeri, og vi har indtil nu produceret alle vores elementer vest for Storebælt,” siger adm. direktør Karsten Sandal. ”Egentlig er det på grund af kundeforespørgsler, at vi nu etablerer os i Svinninge. Vi starter lidt forsigtigt, men kan øge produktionskapaciteten meget hurtigt, i takt med at efterspørgslen fra kunder og samarbejdspartnere stiger.”

”Vi har været heldige at komme i betragtning som leverandør til mange store byggerier i hovedstadsområdet, og en meget stor del af vores salg er gået hertil. Vi har derfor følt det nødvendigt at komme tættere på vores kunder, og det behov bliver nu dækket med den nye fabrik i Svinninge. Fabrikken, som får et helt nyt og moderne produktionsudstyr, bliver ligeledes udstyret med det mest moderne og professionelle IT-udstyr og software. Med det nuværende aktivitetsniveau i byggebranchen forventes 40-50 ansatte beskæftiget i løbet af 2018 og yderligere 10-20 ansatte i 2019. Hertil kommer arbejdspladser i forbindelse med byggeriet samt hele logistikdelen omkring produktionen.

”Vi er glade for, at vi har fået en meget seriøs og effektiv behandling af Holbæk Kommune. Det er ikke helt ligetil at bygge en ny elementfabrik, og vi kan kun takke borgmester Søren Kjærsgaard for at tage godt imod os og sørge for en smidig sagsbehandling. Nu håber vi, at vi kan gengælde ved at skabe nye spændende arbejdspladser i Svinninge, hvor vi får brug for et hold kompetente medarbejdere bestående af projektledere, tegnestuemedarbejdere, montører og selvfølgelig professionelle produktionsfolk,” siger Karsten Sandal.

 

Industri Beton Holding består af betonelementproducenterne Perstrup Beton Industri, ØSB og Byggebjerg Beton samt Abeo, der har udviklet SL-dækket. Gruppen er leveringsdygtig i alle betonelementtyper og kan tilbyde totalleverancer af komplette råhuse. Yderligere produceres der elementer til tanke, infrastruktur og landbrug. Industri Beton Holding er hjemmehørende i Ølstrup i Vestjylland og indgår som et datterselskab i IBF, som er en af Danmarks største producenter af betonprodukter.

 

Beton og natur i skøn forening

ØSB Beton til Naturbydelen
ØSB Beton til Naturbydelen

Den 1,5 km lange grussti omkring søen bliver nu bundet sammen med en ca. 100 meter lang betonsti. Midt på betonstien, tættest på Naturbydelen, etableres en lang siddetrappe, hvor man kan nyde udsigten over søen og komme helt ned til vandet.

Efter planen kan hele attraktionen være klar til brug i slutningen af maj 2017.

Bygherren er Naturbydelen Ringkøbing K, Stauning Maskinstation er hovedentreprenør på anlægsarbejdet, vi - ØSB leverer betoneelementerne, mens NBC Marine leverer flydende trædæk og en trækfærge.

Kreditering: SLA/Ringkøbing Air foto

Læs mere her

 

Stor leverance til Kalvebod Fælled skole

Vi er snart i mål med produktionen af beton-elementer til byggeprojektet Kalvebod Fælled skole, der skal stå opført og klar i 2018. Projektet er solgt til MT Højgaard, som har hovedentreprisen på byggeriet.

Skolen bliver en fem etager høj cirkulær bygning med synligt råhus i beton og udvendig aluminiumsfacadeDet samlede bygningsanlæg er ca. 11.560 m² i bruttoetageareal, plus en tagterrasse på ca. 972 m². 
 

Vores leverance til projektet i tal:

 • • 5.000 tons elementer i alt

 • • 558 stk. dæk-elementer (6.550 )

 • • 334 stk. ringbjælker, dim. 400 x 650 mm

 • • 38 stk. tagbjælker, dim 400 x 1400 mm

 • • 20 stk. forspændte bjælker

 • • 30 stk. galgebjælker

 

Kalvebod Fælled skolens profil er idræt og bevægelse. I midten af bygningen er skolens hjerte og store samlingsrum - idrætshallen. I finder skolen i Ørestad Syd på en grund med direkte kontakt til Fælleden og til Byfælleden. 

Visualisering: Lundgaard & Tranberg

ØSB i Fast Arbejde

 

Fredag den 23. oktober 2015 var ØSB 'hovedperson' i TV/MidtVest's program Fast Arbejde, se udsendelsen på NetTV ved at klikke på billedet herover.

Kulturbyggerier nomineret til In-Situ Prisen

Dansk Beton Fabriksbetongruppen har nomineret tre kulturbygninger til In-Situ Prisen 2014, der overrækkes den 11. juni 2014 ved et arrangement hos prisvinderen. Se, hvem der vandt via dette link - vinderen.

De tre bygninger er:

 • • Musikkens Hus i Nordjylland, hvor vi bl.a. har fremstillet formudstyr til den in situ støbte skulpturelle trappe 

 • • M/S Museet for Søfart i Helsingør og 

 • • Det Ny Moesgård Museum syd for Aarhus.

Fælles for de tre bygninger er optimal brug af pladsstøbt beton til at føre markant og visionær arkitektur ud i livet.

Se hele artiklen fra Licitationen, d. 13/5-2014 (link)

Sider